DJ Char(les)

status: Eigenaar, Webmaster en DJ

DJ Char is al vanaf zijn jeugd met muziek bezig. Als jong mannetje al als piraat op de fm begonnen, hier heeft hij samen met zijn broer jaren gedraaid. Later ook als DJ in discotheken en feesten en partijen. In November 2020 samen met Wendy Sonido Radio opgericht.

DJ Gewoon Fred

status: Admin, DJ

DJ GewoonFred draait al jaren als internet DJ. Bij Sonido Radio en bijna vanaf het begin, ook is hij de rechterhand van Wendy. Zijn motto? Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

DJ Wendy

status: Eigenaar, DJ, rooster, DJ aanname

DJ Wendy partner van Charles. Wendy is een een aantal jaren geleden door Char besmet geraakt met het DJ virus. Na jaren voor anderen te hebben gedraai, in 2020 samen met Char de stap genomen om dit mooie station te beginnen.

DJ Team

status: Operator, DJ

DJ team

DJ Dave

status: Operator, DJ

DJ Dave is een DJ die al heel lang deze hobby beoefend. Dave is al vanaf het begin actief als DJ binnen het Sonido team. Zijn Genres van Nederlands tot Spaans, van polka tot Mashups ook een lekkere remix draait hij mee.

DJ Prinses

status: Operator, DJ

DJ Prinses (Inge), is een DJ die nog niet zo lang draait volgens haar woorden. Ik kan zeggen je merkt er niks van want alles loopt vlotjes. Prinses draait muziek voor jong en oud. Ook heeft ze iedere Zondag om 21:00 uur haar eigen Sonido journaal, mis dit zeker niet.

DJ Suzy

status: Operator, DJ

DJ Suzy een mama van 2 heerlijke boefjes Daan en Luuk. Ze draait al een paar jaar als DJ, iets wat ze met een heerlijke Limburgse lach doet. Suzy heeft ook haar draai in ons team gevonden. Suzy draait heerlijke top40 en Hollandse knallers waarop ze lekker mee zingt.

DJ Bertolly

Status: Operator, DJ

DJ Bertolly (Bert) is een DJ met een lekkere beat. Ook lekkere oude rock komt in zijn draai voorbij. Bertolly is een DJ die heel de dag lacht en op een heerlijke manier de rest van het team in de maling neemt.

DJ Linda

status: Operator, DJ

DJ Linda komt uit Emmen, moeder van 4 prachtige kids. haar muziek keuze is vrij breed. Country draait zij ook graag, en hoopt met haar muziek de luisteraars te plezieren.

DJ Peter

status: DJ

DJ Peter is getrouwd met Lady Suus en woonachtig in het mooie Gierle Belgie. Hij is al meer als 15 jaar DJ, eerst op de fm band en nu al wat jaartjes via internet. Peter is gek op de 80s en 90s maar ook een lekkere Nederlandse plaat drukt de pret niet.

DJ Guppy

status: Operator, DJ

DJ Guppy (luciene) draait sinds Mei 2021 bij ons (knotsgekke) station. Muziek en vooral het draaien en luisteren is voor haar een heerlijke bezigheid. Kortom muziek is haar passie.

DJ Suus

status: DJ

DJ Suus al wat jaartjes getrouwd met DJ Peter. Samen hebben ze een mooie dochter Amber. Suus is ondertussen al enige tijd DJ op het internet. Zij is gek op verzoekjes in bijna alle Genres, dus vol op variatie in de muziek.

DJ Bonanza

status: DJ

DJ Bonanza Onstwedde (Nomko) radio maken is zijn grootste hobby, zowel op de fm band als op internet. Hij draait met veel plezier wat ook duidelijk te merken is net als zijn jaren lange ervaring. Hij draait het liefst piraten muziek, maar goud van oud en de nieuwste hits kunnen gewoon worden aangevraagd.

DJ Kleine Kapitein

status: DJ

DJ Kleine Kapitein (Skipper) zoals zijn naam al vermoed is hij regelmatig druk met het trotseren van de Friesche wateren. Kleine Kapitein is een echte ouwe rot in het vak, zijn genres Hollands, Country, Reggae en Oldies. Kortom het festijn met de Kleine Kapitein.

DJ Krekeltje

status: DJ

DJ Krekeltje is getrouwd met John samen hebben ze 3 kinderen en zijn ze oma en opa van 6 kleinkinderen. Ze is opgegroeid met Nederlandstalige muziek. Haar broer de Turfschipper (r.i.p) heeft haar de fijne kneepjes geleerd om DJ te worden. Ze is nu inmiddels al menig jaar actief als DJ wat zij met veel plezier doet.

DJ RonMaster

status: DJ

DJ RonMaster heeft al bij diverse stations gedraaid. Maar hij heeft nu bij Sonido Radio zijn plekje gevonden, hij voelt zich hier vrij om te draaien wat hij leuk vind. Het feit dat er veel luisteraars en chatters zijn, houdt de boel levend en daar houdt hij van.

DJ Dieter

staus: DJ

DJ Dieter draait al wat jaartjes op het internet. Hij houdt altijd wel van een feestje. Dieter houd van vele soorten muziek, en dit hoor je dan ook tijdens zijn draai. Zo beetje elke muziek Genre komt voor bij. Hij zegt dan ook kom lekker luisteren en chatten dan bouwen we een feestje.

DJ Error

status: DJ

DJ Error de knuffelmama van Sonido Radio. Error is gek op Reggae muziek waar zij lekker op los kan gaan. Een draai van Error is altijd wel een feest, waarbij zij de muzikale gastvrouw is. Ook is ze gek op verzoekjes die ze vlot bij elkaar babbelt ja zoals vele zeggen? Het is geen feest als Error niet is geweest.

DJ Enjoy

status: DJ

DJ Enjoy de plaag van Den Haag hahaha nee hoor Enjoy is gewoon een gezellige vrolijke Hagenees. Hij draait lekkere vlotte muziek, voor elk wat wils dus. Engels, Nederlands, Duits je hoort het allemaal. Enjoy draait sinds 2021 bij Sonido Radio met veel plezier.

DJ Steveo

status: DJ

DJ Steveo de muziek wiki binnen Sonido Radio. Je kan aan Steveo alles vragen over muziek en artiesten, hij weet het bijna allemaal. Ja hij is een echte muziek kenner in alle Genres. Zijn Genre met draaien eigenlijk alles wel zelfs muziek die je eigenlijk nog niet hebt gehoord. Kortom elke draai is weer een verrassing.

DJ Brekkenjan

staus: DJ

DJ Brekkenjan is de boeren rocker in ons team. Als hij draait kan je lekker genieten van deze muziek en op je eigen tempo mee høken. Alles komt zo’n beetje voorbij Normaal, Jovink, Bøkers en ga zo maar door. Tijdens Brekkenjan zijn draai is het rocken op op zn boers.

DJ Valencia

status: DJ

DJ Valencia de rocker binnen het team van Sonido Radio. Voor hem is muziek belangrijk in het leven. Muziek is emotie en een uiting van gevoel of gedachten. Ondanks dat hij zelf een echte rocker is draait hij alle Genres. Hij zoekt graag de grenzen op binnen de muziek een iets wat een zeer gevarieerd programme geeft.

DJ de WitteOele

status: DJ

DJ de WitteOele is door de ZwarteKraai en zijn vader als DJ begonnen. Oele is bij kleine stations begonnen maar net als haar partner de ZwarteKraai bij Sonido Radio gekomen.

DJ Yfke

status: DJ

DJ Yfke mama van een heerlijke plaatboef Wilco, samen kunnen ze heerlijk op muziek los gaan. DJ Valencia is haar  levens partner, waardoor zij in het internet radio is gerold. Muziek en het chatten in de chatroom geeft haar een hoop energie. Yfke is een DJ die de muziek van vroeger tot de hedendaagse muziek draait.

DJ Koos de Draaier

staus: DJ

DJ Koos de Draaier draait sinds Juni 2021 bij Sonido Radio met veel plezier. Koos is gek op verzoekjes en maakt al zo’n 42 jaar radio een echte ouwe rot dus. Zijn lievelings muziek Hollandse en Duitse stampers, maar ook Country en polka’s komen voorbij. Zijn hobby’s muziek techniek en het bouwen van studio’s en bars.

DJ Theo de Groot

status: DJ

DJ Theo de Groot is een echte 80’s en 90’s DJ. Theo heeft 2 shows top hits en de 80’s en 90’s. Hierin gaat hij helemaal los. Natuurlijk zijn verzoekjes altijd welkom dus een show waarin we weer heerlijk genieten van een toppertje en heerlijke muziek.

DJ Arjan

status: DJ

DJ Arjan komt uit Hoensbroek (Limburg). Naast drummen, is hij ook van jongs af aan fanatiek als DJ. Hij is begonnen op een oude platenspeler. Later is Arjan ook feesten en partijen gaan doen, en heeft mee gedaan aan verschillende DJ contesten waar hij in de plaatselijke jeugd discotheek 3e is geworden.

DJ Zorro

status: DJ invaller