Sonido Journaal

Week 19

Sonido nieuws week 19
De week van warmte en gezelligheid, gestart met een mancic monday waar maar 1 vaste DJ zijn draai kon vinden. Door internetstoring viel een Belgische radiodagje in het water, letterlijk en figuurlijk, water in de vorm van een bubbelbad. De week van zwemmende, poepscheppende, terrasleggende, glijende, spierbalrollende gefilmde DJ’s en luisteraars die even niet thuis zijn om alles op de rit te krijgen. Maar het was ook de week waarin een Guppy zichzelf ontpopte tot oplettende haai en een verre luisteraar die hartelijk werd onthaald door Belgische DJ’s en luisteraars. Deze week werd ook weer duidelijk dat iedereen welkom is bij Sonido radio in de chat, of gewoon via de site. Tot slot sneuvelden er zwembaden en werd er een bubbelbad én Microfoon geplakt zodat niet weer een uitzending om zeep geholpen werd. Ik zeg luister ook vanaf je terras lekker mee naar de zomerse Sonidoradio in week 20. Tot Nieuws!

Week 20

Sonido journaal week 20
De week van extreme warmte voor de tijd van het jaar en stormachtige buien waarbij een luisteraar vertelde het liefst te schuilen tijdens onweer, gehuld in een pittig politiepakje, in de bezemkast. Een week van oma DJ’s en hun prinsessen en van een luisteraar die opa werd van een kleine Nelly. Maar ook de week van jarige, zieke, kindvrije, buitengesloten, duodraainde DJ’s en overgangsvoelige, logerende, dogwhisperende, trouwe en dialect plagende chatters. En week 20 gaat de boeken in met een DJ die tijdens het zwieren, zwaaien, kontje draaien een heuse stripact opvoerde. Dat allemaal voor de cam met als gevolg opgewonden dames in de chat en een gevreesde website-crash. De week waarin ons “Mopperhoofd” in een kort nachtje vol stress de nieuwe Sonido website publiceerde waarin ook wekelijks het Journaal terug te lezen is. Het was er weer 1 met opbeurende woorden voor luisteraars en chatters met veel liefde voor iedereen. Have a nice one.

Week 21

De week van kil weer en hemelvaart. Van een jarige DJ en luisteraar en de week van een DJ die het niet

allemaal in het midden heeft met een kleine afwijking naar rechts. Van een puddinggooiende en

vervolgens ramen likkende luisteraar naar een DJ die als Bigmama door de huiskamer loopt gewapend met

een peper en zoutstel. De week van afscheid nemen van een DJ en de terugkeer van een oude bekende.

Maar ook de week van het vinden van een nieuwe woning, wederom bijzondere ontmoetingen, rondtourende

DJ’s, geheimzinnige luisteraars, én een DJ die vandaag tot de ontdekking kwam dat hij van het manlijke

geslacht is. En het was ook nog de week waarin geslachtsdelen werden verwerkt in spreekwoorden en

nette uitdrukkingen werden opgevat als dubbelzinnig. Kortom een week met veel lachen gieren en

gezelligheid. Sonido week 21 het was weer top!

Week 22

Sonido Journaal week 22
De week waar weer veel gebeurde in de chat en radioland.
Van een Luisteraar die droomde brandweerman te zijn terwijl hij als bouwvakker zijn boterham verdiende tot een dj die de brandweerslang trotseerde voor een modelwaardige foto.
Luisteraars al 50 jaar getrouwd én een luisteraar die Abraham tegen kwam ook een jarige DJ die twee dagen van de wereld was. Dit was de week van een heerlijke reggae uitzending, hosselen, vastlopende pc’s en draaiprogamma’s, een buikschuivende DJ, sloopauto’s, new cars, een terugkerende DJ, schuine mopjes en plagerijen op de chat en een luisteraar die haar bezem kwijt was zodat ze niet uit kon vliegen. Tot slot was het de week van onze opper DJ die aan een zuurstofapparaat moest worden gekoppeld omdat hij het een paar uur zonder Sonidoradio moest doen.
Kortom; Sonidoradio week 22, het was weer zeer vermakelijk.

 

Week 23

Sonido Journaal week 23
De week die startte met de nodige donderbuien maar afgesloten werd met mooie temperaturen en zonneschijn. Waar een DJ haar verlengdoos benoemde en een luistaar zichzelf als steenezel doopte. Een week van vorkinslikkende, feestvierende, knotsgekke kale, en jarige, luisteraars, en 1 die met lieslaarzen dr meterkast moest beschermen tegen opkomend water. Een DJ die met een pup volgende maand in doggystyle gaat draaien en een luisteraar die een russische toyboy aan de haak heeft geslagen. Maar het is ook een week waarin een poes op schoot warme benen geeft en iemand zijn zwanenhals regelmatig leegvist. Zelfs hadden we nog een DJ die in gele zwembroek op de motor iemand naar een gala begeleidde en een DJ die zichzelf onder de tafel drinkt. Sonido week 23; Het was weer dollen, gezelligheid echt een feestje.

Week 24

Sonido Journaal week 24
De week van verhitte DJ’s en luisteraars die ondanks de tropische hitte toch van de partij waren en de week van vaderdag. Waar een Lady oververhit raakte van een bouwvakker en een DJ die last had van een blaaskaak. Een week van feestende zusjes voor de cam, lambada dansend, gewapend met microfoon. Een week van een in container buikschuivende DJ met gevolg een open vleeswond, en het DJ Duo B&B waar geen klus teveel voor is (als daar maar geen luchtje aan zit). De week van moeder verzorgende, vakantievierende, nieuwe, luierverschonende, swingende, vuurgevaarlijke, Rammstein trotserende luisteraars en van duodraaiende, uithuiswonende, opgevende, migraine aanbiedende, enthousiaste, invallende, sterk riekende DJ’s met af en toe een Fred van Leer momentje. Sonido week 24, er gebeurde teveel om op te noemen maar wat was je weer leuk!

Week 25

Sonido Journaal week 25
Week 25 was een week met ongekende hitte, regen maar vooral veel zonneschijn, waardoor dj’s zich ontpoppen als zandworstelende ontvlooiende personen en bale klatsen werden aangekondigd.Van een week waar een DJ schor van t feesten op gierende banden terugkeerde van een welverdiende vakantie tot een luisteraar die liever de onderbroeken van een DJ vouwt dan strijkt. De week van zwetende, hoofd schouder knie en teen dansende, snorhaar harsende, aardbeving twerkende luisteraars en van breakups, shakeups, bij voorkeur vrouw strelende, tongworstelende, in rok dansende manlijke DJ’s. Ook is het de week van een DJ die dr leesbril als vergrootglas voor allerlei doeleinden gebruikt op een 18 jarige huwelijksdag. Tot slot was er dan nog die ene DJ die met dr tong het puntje van de neus lebberde en alle luisteraars meekreeg dit te doen voor cam. Wederom was het een dolle bende, Sonido week 25 zo willen we er nog véél meer.

Week 26

luister as zondag weer om 21:00uur voor het Sonido Journaal

Het Sonido Nieuws

Sonido nieuws wordt iedere week door inzet en creativiteit van DJ Prinses mogelijk gemaakt

.