Sonido Radio

Sonido radio is een online 24/7 radio station Wij draaien hier de muziek van bekende en minder bekende artiesten zowel nationaal als internationaal.

Stem op ons

Door op het icoontje te klikken kunt u op ons stemmen. Ook kunt u onder aan de site klikken op de afbeelding van de muziek top50 om uw stem uit te brengen.

DJ Team

Sonido Radio heeft een groot maar zeker hecht DJ team. Doordat wij een groot team hebben hoort u bij ons steeds een gevarieerd muziek programma.

Sonido’s Radio trouwste luisteraar en mascotte

Oprichting Sonido Radio

Sonido Radio is opgericht in November 2020 door de eigenaren Charles en Wendy. Doordat beiden jaren voor andere online stations hebben gedraaid en hun ervaring zowel achter de mic als schermen hebben opgedaan, is er besloten een eigen station te beginnen. Sonido betekent klank in het Spaans kortom in het Nederlands is Sonido Radio dus "klank" radio.

Chatroom

Wist u dat Sonido Radio een gezellige chatroom met webcam heeft? In onze chatroom kunt u gezellig chatten met andere luisteraars en diverse teamleden van Sonido Radio. Ook is natuurlijk altijd de draaiende DJ van dat moment in de chatroom te vinden. Mocht u in de chat vragen hebben dan is er altijd wel een admin of operator aanwezig om u te helpen. Door op het icoontje te klikken komt u in de chatroom terrecht.

Sonido Journaal

Ook heeft Sonido Radio een eigen journaal. Hierin wordt iedere zondagavond om 21:00 uur door DJ Prinses in het kort op een leuke humoristische manier de week van Sonido Radio besproken. DJ Prinses presenteert dit op zo'n leuke manier dat ook u vast en zeker iedere Zondag het journaal wilt horen. Ook zullen de journaal bulletins op de journaal pagina terug te vinden zijn zodat u nog eens lekker na kan genieten van dit leuke item

Dit is de kop

Hiervoor kunt u terecht bij Char CW-Design of mail naar info@sonidoradio.nl Ook kunnen wij uw domeinnaam en evt radiostream voor u regelen LET OP!! dit gebeurd uitsluitend via hosting2chat.nl en Accesweb.be