SONIDO JOURNAAL

DJ Prinses

Het Sonido Journaal wordt iedere zondag om 21:00 uur door DJ Prinses gepresenteerd

Zij brengt op een humoristiche manier de week van Sonido Radio naar u toe

week 48

Luister ook a.s Zondag weer om 21:00 mee naar het journaal

week 46/47

Sonido week 46 en 47 waren nat en druilerig met hier en daar een paar opklaringen.
Deze weken waren ook de weken van de Sonido marathon wat een groot succes was een DJ die zijn lip verbrande en een luisteraar die de kerstboom al heeft opgetuigd zo was er ook een luisteraar waarbij twee motten verstopt zaten in haar lingerie. Deze weken bestonden uit de plomp ballen vissende, teutflesserige, in de regen onschuldafspoelende, stripmonopoly spelende, grieperige DJ’s en bananenspelende, bloederige bloedworst etende, helicopterende en marathontypvermoeide luisteraars. Dan was er nog de DJ die slecht functionerend internet had, meer water aanvoerde om beter te kunnen surfen waarop een andere DJ winden liet voor betere golfslag. Tot slot hadden we nog die DJ die haar verstand in de kast heeft gezet en het maar heel af en toe eruit pakt omdat ze er zuinig op is. Sonido week 46 en 47 waren weer toppie op naar week 48.

2 jaar marathon 2

De marathon van Sonidoradio was weer een groot succes, 54 uur aaneengesloten hebben we mogen genieten van live DJ’s en kijken we terug met een glimlach naar alle gedreven DJ’s die hun steentje dag en nacht hebben bijgedragen en top luisteraars die veelvuldig en enthousiast aanwezig waren.
Het was het weekend van een familiedeken hakende DJ en een luisteraar die de lekkerste kusjes geeft. Hele families leven mee met dit evenement, van slaappartijen in de woonkamer tot kids die playlisten maken voor de DJ. De Sonido marathon bestond uit; aan de haak slaande, nuchtere, schuchtere, vermoeide, koortsachtige, blije, feestelijke, skipperende, skippyballende, spelletjes presenterende DJ’s en legospelende, kerstboomversierende, dansende, swingende, lang opblijvende, kletskouserige, pokemonkaart showende, domidooserige luisteraars.Verder was de camserver overbelast en hadden we een heuse stemgoeroe in ons midden waardoor we over de 330 stemmen zijn uitgekomen. Ok werden er de nodige drankjes genuttigd; de cola berenburg, hugootjes, biertjes, wordka cola’s, tequila’s en bacootjes gleden er lekker in waardoor een DJ zijn Bacardi cola bijna verwarde met een bacardi coke. Tot slot werd er nog live voor de cam gedanst door een DJ en luisteraar tot het allemaal te veel werd. De Sonido marathon van 2022 was 1 groot feest mede mogelijk gemaakt door alle DJ’s en luisteraars en zeker voor herhaling vatbaar!

2 jaar marathon Journaal 1

2 jaar Sonidoradio en wat zijn wij als team trots op dit mooie radiostation.
Het tweede sonido jaar was een jaar van vreugde vierende, plezier makende, ronddolende, afscheidnemende en terugkerende Dj’s en een jaar
van gezellige, trouwe, dansende, zingende, humoristische, enthousiaste en journaalgevreesde chatters en luisteraars. Sonido’s tweede jaar zou niet bestaan zonder onze 2 import Belgen.
Onze opperhoofden staan voor een ieder klaar, bieden een luisterend oor, regelen, helpen, investeren, troosten, grappen, grollen, presenteren, flyeren en staan niet stil in deze roerende tijden.
De kracht van Sonidoradio ligt in hun handen en ik zeg Char en Wendy bedankt! Weet dat jullie inzet door alle luisteraars en DJ’s zeer gewaardeerd wordt. Ik hoop dat er nog vele mooie jaren mogen volgen. We love you! Van harte gefeliciteerd!

Luister ook a.s Zondag weer om 21:00 mee naar het journaal

week 44

Sonido journaal week 44
Sonido week 44 was een week waarin de herfst echt begonnen is met fikse regenbuien. Het was een week waarin een DJ als waakhond door de tuin scheurt op twee wielen door de bocht. Ook was week 44 de week van een luisteraar die een aantal dagen zonder alcohol het Sonidoteam een hart onder de riem stak. Zo hadden we ook nog die DJ die graag zijn vetjes doneert aan de vetbank en een luisteraar die mee doet aan een potje bejaardenvoetbal gewapend met zuurstoftank op zijn rug. Maar deze Sonido week was ook de week van druktypende, gemiste, terugkerende, allerheiligen herdenkende, motorgrasmaaiende, al in kerstsfeer zijnde luisteraars en nieuw rolstoel bestellende, tweedaagsewerkweek werkende, bedverslepende, boerenkoolspek vergetende, pebbelende, duodraaiende, opgewonden afgewikkelde, medicijn spacende DJ’s. Ook werd in week 44 waterhoentjes, meerkoeten en waterkipjes ontleed waarvan we hebben geleerd dat al deze benamingen tot het hetzelfde watervogeltje behoren. Tot slot hebben we nog een verkeerstregelende DJ die meer files veroorzaakt dan oplost en een feestelijk team wat losgaat bij partymusic. Sonido week 44 zat weer vol grappen, grollen en gezelligheid. Let’s make more!

week42/43

Sonido journaal week 42/43
Sonido week 42 en 43 waren weken met extreem warm weer. Waar in week 42 een boekschrijvende luisteraar rimpelbilletje en de verdwenen string introduceerde in de bedorven grot. Ook was week 42 de week van een DJ in te groot trainingspak die zich voelde als een garnaal in een te grote schelp. Zo hadden we een DJ die spierverkleumde kaken had van het lachen en een luisteraar die verzot is op paaltjes. De week waarin een luisteraar niet blind leert typen omdat ze te veel ziet en een DJ die stiekem een fiets meenam, lekke band kreeg en nooit meer heeft opgehaald. Maar deze weken waren ook de weken van hete bitterbal bakkus verbrandende, dubbelganger joggende, vastgeketende, pinkelend blije voetjes en baila swingende luisteraars en rolstoelwheely makende, warm badderende in plaats van koude douche nemende, opa wordende, tegen het plafond stuiterende, coronagevelde, roodgekleurde, mafkezerige DJ’s. Ook werd in sonido week 43 bekend gemaakt dat we weer een jubileum marathon gaan maken en dat iedereen welkom is te om luisteren en chatten. Tot slot bereikte ons het trieste nieuws dat Sonido hond Ghandor wegens ziekte is ingeslapen, wat een behoorlijke impact had op het gehele Sonidoteam. R.I.P. Ghandor deze is voor jou.

week 41

Sonido week 41 was een week van regenbuien en kille nachten. De week waar een buiksprekende DJ poepies laatte met slechte adem en er vanaf kwam met rode oortjes. Ook was het de week van een goed kokende luisteraar die de soep aan liet branden en een luisteraar die Phil Collins overtreft met dr drumsolo op de tambourijn. Maar Sonido week 41 was ook de week van 6000 stappende, kokkerrellende, klaprozen, onkruidverwoestende luisteraars en snelchattende, fietsende, onder bumbaslapende, terugkerende, samen draaiende, gratis ontbijtende, spijbelende, ander DJ adorerende, kneuzige DJ’s. De week van me tootjes en Wil Smithjes op het strand en een meterkast die een bypass operatie ondergaat. Tot slot was het de week van onze DJ die meeluistert met haar koptelefoon zodat ze haar patner niet hoort Flipperen. Week 41 al weer en we gaan door Sonido chatters en luisteraars, ik zeg bedankt voor deze crazyness!

week 40

Sonido week 40

Het was een week met heerlijk nazomerweer, tot wel 20 graden.

De week van de verkiezing Lekkerste snacks waarin luisteraars en DJ’s hun favoriet ten gehore brachten van kaaskoroket, goulashkroket tot frikandel speciaal en croque monsieur.

Ook was het de week waar een luisteraar en DJ nieuwe foontjes
hebben aangeschaft en de week van obstiperende riolen.

Maar Sonido week 40 was ook een week van de paasbest geschoren, aggressieve, mixmasterende, belgisch lerende, medicijn spacende, verjarende DJ’s tot haaknaaldzoekende, bordengooiende, vreetgrage, gasproducerende, jarige, crazy zieke en steunzoekende
luisteraars.

Ook was het de week van jarige DJ’s 1 die 78 werd, óf is het 44, en één die 61 kaarsjes uit mocht blazen.

Het resulteerde in een feestelijke uitzending gepresenteerd door een praatgrage, onzinbotterige, bananenlievende, grappige, Belg die alle cammers de feestmuts op liet zetten, inclusief hond, en er een superfeestje van maakte.

Tot slot hebben we geleerd dat als de slingers op zijn we toch een waslijn vol stringetjes kunnen gebruiken om een feestelijke sfeer te creëren. Sonido week 40 zo tof, hiervan willen we er wel meer!!

week 39

Sonido week 39

Was een week met zon regen en storm. De week waar onze Chef Special een nieuwe schouder kreeg en omdat hij het zo goed doorstaan heeft beloond werd met een balletje gehakt in het ziekenhuis. Ook was het de week van een luisteraar die na lang zoeken weer met paars haar door het leven gaat en het doet op dr Grieks. Week 39 was ook de week van benen blazende, nippeltwistende, dobbelsteengooiende, headbangende, bankwippende, sinterklaas gelovende, blauw voetje halende luisteraars en roken gestopte, woeftafelende, hoge druk plassende, uit eten gaande en griepende DJ’s. Dan hadden we nog een DJ die haar koffers wilde pakken omdat ze werd geteistert door een spin en vervolgens ruim een uur moest wachten op haar kapsalon. Tot slot werd de chatroom omgetoverd tot het grote sprookjesboek van Herder tot Lammetje en Grootmoeder met Boze Wolf. Ook konden we deze week live in de camomgeving meekijken naar de formule 1 en enjoyen we allemaal de zwaaivereniging het lamme handje. Sonido week 39 was zeer variërend en zo niet saai!

week 38

Sonido week 38

Was een week waar de herfst van start ging. De week waar een luisteraar in zijn glazen bol ziet dat hij een nieuwe kiepaanhanger krijgt op zijn werk. Ook was het de week van luisteraars en DJ’s die met bananen in speelmodus belandden.

 Week 38 was ook de week van nostalgie; van stoeprandende, met steentjes sneeuwbalvechtende, propjesschietende, ninjasterren fabricerende, klikklakballende, belletje trekkende, buskruid spelende DJ’s en luisteraars tot een luisteraar die na een val op een zwembandje meestuitert met de muziek. Ook was het de week van een DJ met mengpanelen stress waarbij de studio veranderde in een gaskamer door een stinkende hond. Dan hebben we nog de DJ’s waarvan de auto is bekrast en een luisteraar die eitjes bakt met barst en al om te voorkomen dat ze uit elkaar valt wegens kalkgebrek. Tot slot wens ik ons opperhoofd “met een schouderklopje” heel veel succes bij zijn bionicaire operatie en wens ik een ieder weer een mooie Sonidoweek.

week 37

Sonido week 37 was een week met regen en zonneschijn en best een koud windje. De week waar een DJ koud gaat douchen om 600 euro per jaar uit te sparen. Maar ook de week van een luisteraar met bananen in dr oren en op haar bezem de chatroom uitvloog. Week 37 was ook de week van een politiek chatcafé waarbij veel Haagse bluf om de hoek kwam kijken. De week van de 404tjes, opstandige, neusgroeiende, zwijntjes tikkende, Belgisch getinte, invallende en meezingende DJ’s en inwaxende kale hoofden, kookloze, nieuwe keuken krijgende, gekkenkoeienziekende ingeente luisteraars. Ook hebben we een Dj die deze week aan draden gekoppeld fantaseerde dat hij de bionic man was en een DJ die oliebollen als medicijn tot zich nam, hoe zou het nu met ze zijn. Tot slot een triest bericht want het was ook de week van een luisteraar/chatter die ons ontvallen is,…. Wodan R.I.P…..

week 36

Sonido week 36 was een week met regen en zonneschijn en met Hazes in de basis. De week waar een DJ haast in onze chatzee verdronk maar een reddingsboei en zwembandjes kreeg aangereikt met rietje om te kunnen snorkelen. De week van een luisteraar die met de mattenklopper aan de haal ging en een DJ te grazen nam, samen klopten ze er lustig op los. Maar week 36 was ook de week van vriezer duikende, zeepjes laten vallende, hete zweet vlagerige, pilprikkende, zieke, serververbeterende, bolletjes zoekende, en in de steek latende DJ’s met stofhappende telefoons, tot grappige, lieve dwergwerpende, vrolijk zingende, stoute, luisteraars. Ook hebben we geleerd dat we slapende mannen niet wakker moeten maken. Tot slot was het de week van een luisteraar die wanneer ze door dr knieën zakt als opoe herreist en zeg ik chapeau tegen de supersnelle, lastminute inval DJ’s deze week. Sonido week 36 was er weer 1 om trots op te zijn.

week 35

Sonido week 35 was vol ups en downs waarvan gelukkig meer ups. De week waarin onze chatroom veranderde in een wachtkamer bij de dokter. Waar een DJ er gallig van werd en een ander prettig gestoord. De week van een nachtelijke uit bed vallende luisteraar tot een dj die in de zwevende hemel een persoonlijkheidsstoornis creëerde. Week 35 was ook de week van ons jarige opperhoofd die zich ontpopte als ware geldwolf en werd verwend met een lapdance door zijn eigen Lady DJ. Maar het was ook de week van vrouwonvriendelijke, bubbelbad verdinkende, achter pc verstoppende, dubbellikkende DJ’s en van rechtopstaand slapende, polonaise lopende, twerkende, hakende, op bezoekgaande, frietsnijdende luisteraars. De week dat Max Verstappen in Zandvoort eindigde op de eerste plaats, de week van invallende goedgemutste DJ’s en luisteraars en hebben we DJ’s die in de kelder geketend worden of voor straf bungelen aan de dakgoot. Tot slot zijn in week 35 de videoclips in de chatroom gelanceerd en verwachten we nog veel meer nieuws. Sonido week 35 je was weer om door een ringetje halen. Tot volgende week.

WEEK 34

Het Sonido Journaal wordt iedere zondag om 21:00 uur door DJ Prinses gepresenteerd

Zij brengt op een humoristiche manier de week van Sonido Radio naar u toe

Door omstandigheden geen journaal

WEEK 33

Sonido week 33 was een week met heerlijke temperaturen en de hoognodige regenbuien. De week van de verkiezing “beste danser van Sonido Radio” waarbij twee luisterende zusjes dansend op nummer 1 belandden en een DJ en luisteraar samen met stip op nummer 2 terecht kwamen als plakkerds van het jaar. Nadat ook nog een DJ met snor op nummer 3 werd verkozen was er voor een strippende DJ geen eervolle vermelding in het grote Sonidoboek. Jeugdherinneringen werden weer opghaald waaronder een Lady DJ die in geuren en kleuren vertelde bijna in een gracht gefietst te zijn na de nodige drankjes. Maar Sonido week 33 was ook een week van de Oorstroomstotende, gebrainwashte, kippetjes nuttigende, vangrailkoppende, rolstoelrijdende, paaltjes schavende en kleine kinderen vermakende DJ’s en oma van kleindochter wordende, foto’s pikkende, diamant schilderende, internet bestellende, journaalontwijkende luisteraars. Ook was het de week van poepsimpele tongbrekers, een DJ die ze wel bruin bakte en speelde onze oper DJ verstoppertje maar werd ontmaskert door zijn eigen frisse wind. Tot slot is er bij de nieuwsredactie nog binnengekomen dat een manlijke DJ zichzelf heeft opgewerkt en is genomineerd tot Sonido’s next topmodell of the year. Sonido week 33 was grappig, gezellig, vol met humor en liefde voor elkaar.

WEEK 32

Sonido week 32  was een snikhete week met veel waterplezier.

De week van dobberende luisteraars en bommetjesmakende DJ’s waardoor een heus tsunamialarm afging. Een week vol gezelligheid met koffie, thee, limonade en een jeugdherinneringen ophalende dj’s en luisteraars met de aansluitende vieze boekjes.

De week waarin we hebben geleerd dat we van vla niet volijk worden, dat Hagenezen luidruchtig zijn en de week van een luisteraar die als een Poolse dansmarieke de inwoners aldaar aan het feesten kreeg.

Maar het was ook de week van kleine dwergen bestuderende, smurfen lievende, rookworst rokende, palingsnuffelende luisteraars tot de week van bij de boer badderende, administratieve, opererende, hoofdpijnigende, mixende , skip ahoy, herstellende en pracht-body slopende DJ’s.

Zo kwam er nog iemand van de koude kermis thuis, stonden we uren in de file en konden we genieten van veel invallende DJ’s. Sonido week 32 het was wel zweten maar dat mocht de pret niet drukken.

Op naar week 33.

WEEK 31

Sonido week 31 was een week met veel luisteraars ondanks de vakantieperiode en het mooie weer. De week van een

vakantievierende luisteraar die in het buitenland bijna van de kou met haar billen op de bbq ging zitten om ruitjesbillen te

creëren. De week van tunnelgravende, ravottende, zwemmende, bijtende, luie en actieve honden en van hongerige,

boterhamverslindende, invallende, sabatical nemende, speeltuin trotserende, brandnetel worstelende dj’s tot een week van

ijsjes gooiende, pecicure bezoekende, swingende, zingende, lieve, ontdeugende, trouwe, oude en nieuwe luisteraars. Het was ook

de week van luisteraar adviserende zonneproducten, van croma tot olijfolie en Haarlemmerbruin, van een zwijgend foutje

bedankt en waar luisteraars en DJ’s verlekkerd, vol trots spreken over hun stofzuiger. Tot slot was week 31 de week van een

sportbeha aanschaffende DJ met als doel naar de koelkast te rennen waarop vervolgens een andere DJ vol trots zijn nieuwe Nikes

kwam showen. Sonido week 31 je was wederom supergezellig, stay tuned!

SONIDO RADIO
het station voor u

Heeft u vragen zoals:

◉ DJ Worden

           ◉ Website op maat

          ◉ Donateursschap

                         ◉ Reclame op onze website

                                ◉ Promotie nieuwe plaat/singel

0%
Don`t copy text!