SONIDO JOURNAAL

DJ Prinses

Het Sonido Journaal wordt iedere zondag om 21:00 uur door DJ Prinses gepresenteerd

Zij brengt op een humoristiche manier de week van Sonido Radio naar u toe

week 13

Luister ook a.s Zondag weer om 21:00 mee naar het journaal

week 12

Sonido week 12 was een regenachtige week met oplopende temperaturen, de klok die de zomertijd tikt en een heuse paddentrek. Deze week hadden we een winterschilder die ook in het voorjaar doorverft en een boefje die niks durft te zeggen als ondergetekende in de buurt is. Ook hadden we een luisteraar die een DJ adviseert haar eten met de mond op te vangen voordat het van dr bord afstuitert. Maar Sonido week 12 was ook de week van hoedenplank hoofdschuddende, pogingwagende truihakende, huwelijkscontract verlengende, oordopafzettend heldere in t midden wensende, hakkelende, haantjes gedrag vertonende, koude thee slobberende DJ’s en 30 jarig lodderig kijkende, Barry Gib adorerende, bijna vogelhypnotiserende, schimmelwerende, jarige, dartende en stickerplakkende luisteraars. In week 12 was daar ook de luisteraar die haar dekbed als regenscherm buiten hing en tampons in dr neus wil steken, helpt dat ook tegen regen? Tot slot was er de DJ die een Slippertje maakte in de douche, een DJ die dacht ik fiets ‘m erin en die ene die van de dokter niet mocht stofzuigen. Voor hen heb ik nog een tip, laat je zeep vooral niet vallen, hou je stuur recht en stofzuigen doen we niet op de knietjes. Sonido Week 12 één en al gek en ouderwets gezellig!!!

week 11

Sonido week 11 was een week waar we van een klein beetje van het voorjaar mochten genieten. Deze week hadden we een DJ die haar wol aftrekt en zagen we de Sims weer tot leven komen. Ook vernamen we dat zusjes irritant kunnen zijn en dat vrouwen liever niet door het leven gaan als man omdat die zwaffelstok in de weg zit. Maar Sonido week 11 was ook de week van roze haar en pink nagelak wensende, rodeostier installerende, marsmannetjes uitziende, baldadige, sterke, melige voor de cam etende, smakkende DJ’s en naar internetsnakkende, verjaardag vierende, duizelig schommelende, vrolijke uitbundig armzwaaierige luisteraars. In week 11 hebben we ook die ene DJ die rug, rug en nog eens rugpijn heeft met, wat volgens mij normaal is, vastzittende ribben. Ook hebben we hier een broodjespikkende én een natte mossel wensende DJ, en is de poeperitus een hot item. Verder was er nog een koortsig Pietje, oorlebberende hond en poezelige webcam. Tot slot is er een DJ weggedaan door haar hubbie en wordt een collega nadat ze drie keer zou douchen onder de koude douche gezet door haar collega. Week 11 was weer super gezellig laten we vooral zo doorgaan!

week 10

Sonido week 10 was een week van barre kou, regen en zelfs de sneeuw hebben we gezien. De week onde het motto van even slikken en weer doorgaan en leren we dat we met een lepeltje niet veel druk hoeven te geven om snertdingen uit te drukken. Zo hadden we een dj die kopstootjes aan een schuin dak gaf en sterretjes zag en hebben we een luisteraar met een geldboom in de tuin die het goed doet op de pokon. Ook kwam een luisteraar met een DJ schreeuwend om hulp de chatroom binnen omdat hij niet op tijd zijn huisje in orde kreeg waarop alle hulp werd geboden en uiteindelijk de deadline is gehaald. Week 10 van sonido was ook de week van strippende, hotter then hotterige, hoesterige, camaanbiddende, penverslindende, handen vrijmakende luisteraars en sexistische, tenalady tegen spetterpoep dragende, voetvijlende, zakrollerige, ernstig zieke, tentopzetterige DJ’s. Zo hebben we een DJ die wakker wordt van sexitems en graag naar een zuigende DJ kijkt. Ook was daar de luisteraar die als kind in bad zat met pantykous over zijn kop en bezemsteel in zijn hand dromend een ninjaturtle te zijn. Verder was onze Opper DJ jarig, heeft dit uitbundig gevierd en bleek de chatroom weer een vermoeiend ware klaagbox te zijn voor medische mankementen. Sonido week 10 waar nattevingerwerk het leukst is zolang je geen kortsluiting krijgt. Tot volgende week!

week 9

Sonido week 9 was weer bar koud met op de woensdag een warm zomers muziekprogramma. Zo hadden we een zuigende melige DJ die een toontje hoger meezong tijdens zijn programma, hadden we een luisteraar met een zeer lastige buurvrouw en een smurf die door kat Azraël voor de cam werd gewassen. Ook hadden we een DJ die secondelijm als voorbehoedsmiddel voorstelt waartegen een luisteraar oppert dan als je veel eieren eet je vanzelf zwanger wordt. Maar Sonido week 9 was ook de week van sexy koortserig blikkende, tokkelende soepkipperige, po-stoel willende of pamperdragende, comfortabele, sam boven vrouwverkiezende, pielemoserige, sexbetrapte DJ’s en bandieterige chat op stelten zettende, komkommerige, dikke vinger gevende, katertips delende en sleutel van nieuwe woning krijgende luisteraars. In week 9 hebben we ook die ene DJ die nooit de weg kwijt raakt op de rotonde en een luisteraar die beweert dat een koe melk geeft tijdens het plassen. Verder hadden we een luisteraar die eens dronken achter dr bed wakker werd en hebben we geleerd dat als je pijn in je kleine teen hebt je ‘m in een emmer warm water moet dopen. Sonido week 9 er was allemaal te veel om op te noemen maar wat was het weer ouderwets gezellig!

week 8

Sonido week 8 was weer een heerlijke week nog niet warm maar we eindigden lekker zonnig. In deze week hadden we moeder en dochter in de chat die exclusief als dikkoppen worden gedoopt. Zo was er ook die luisteraar die haar dwangbuis kwijt raakte en stuiterend door de chatroom vloog. Ook hadden we een DJ die als badman ging badderen met de B van tiet op zijn borst gegraveerd. Maar Sonido week 8 was ook de week van terugvanweggeweest, jarige, denkpaneel kopende, dansende, zingende, babbelende, vrouwelijk verstandeige, genietende luisteraars en makeupproefkonijn zijnde, zieke, voor camtemperaturende, melige, badjasgetrouwde, aandachtvragende, geen luie zondag vierende DJ’s. Vervolgens was er een DJ die geplaagd door de vrouwen zich aanbiedt privé te strippen en een luisteraar die ze los in de tas heeft en hoopt dat dit geen aardbevingen veroorzaakt. Ook hebben we gehoord dat men in België zelfs met wc papier van deur tot deur gaan en hoop ik dat dit niet is gebruikt. Tot slot nog een serieuze noot. We kregen te horen dat een DJ gekwetst werd door zijn uiterlijk, kwetsend en pijnlijk. Ik ga er maar van uit dat die persoon niet bij zijn volle verstand is. Laat mensen in hun waarde en vergeet niet dat ieder mens aantrekkelijk is door de charme van zijn of haar gebreken. Tot volgende week!

week 6/7

Sonido week 6 en 7 waren bijna lenteachtig te noemen helaas met een regenachtig einde. In deze weken hadden we een Dj met een gaatje in zijn bril en kregen we haagse les van uitvretahs, opvretahs en geurvretahs. Zo was er ook de Dj die de verkeerde bril op had gezet, gelukkig was ie op dat moment niet op t toilet want dan had het er heel anders uitgezien. Ook hadden we een jonge operator die dr eerste bannetje heeft weggegeven. Maar ook in deze Sonido weken hadden we baldadige, banwaardige, kleindochter werwennende, pingpongbal stuiterende luisteraars en pc crashende, peukiesstelende, koelkastverslindende, huissleutelverwisselende, kleindochtergeterroriseerde, worst uitneuskomende, zotte, zatte, uitvallende en invallende DJ’s. Ook werden er wederom recepten uitgewisseld van kop en tenenkaas tot piemelbrie, wat klinkt als een foute versie van de hit van Frans Bauer en tante Riekie. Zo leefde onze onzinbot zijn eigen botte leven en werd er door een luisteraar een kurk ingebracht na het eten van spruitjes waarop een DJ de kurkentrekker verstopte. Ook hebben we vernomen dat deze zelfde luisteraar, overal waar ze heen gaat, zult mee neemt in dr koffer die vanzelf dan zuur wordt en dat een DJ die snurkend op zoek is naar een inbusgevalding om een bed in elkaar te schroeven. Het was weer een dolle boel deze afgelopen weken. Ik zeg tot de volgende!

week 5

Sonido week 5 was een lekker weekje met mooie temperaturen voor de tijd van het jaar. De week waar we opmerkten 1 grote familie te zijn en elkaar steunen voor en achter de schermen tijdens de Sonido-lockdown. Ook hadden we een DJ die de mannen aan de griep helpt, een luisteraar die met breinaalden op een dartbord mikt, en een Dj die uitschoot met de tondeuze en nu kaal door het leven gaat. Maar Sonido week 5 was ook de week van Speedo Speedy, wegscherende, bellende, tot hersenen neuspeuterige, borstliftende, rijstwafelluchtbed liggende, oorlelbijtende, Duitshakkelende DJ’s en gapende, oormasserende, recepten delende, hakerige, steentjesplakkende, zeemanleegkopende, lamliggende en bezorgde luisteraars. Ook kwam hongerige hollebollechar langs die haar uit schedeltrekkend zijn kapotte bakkus niet kon scheren. Wat we ook nog langs zagen komen is dat je voor een feestje slingers op moet hangen ook al vallen ze van de muur en dat vrouwen dol zijn op diamanten en mannen op korte rokjes. Tot slot hadden we nog die DJ die van daken schreeuwerig zingt en dat Sonido-Radio weer volledig in de lucht is na veel kunst en vliegwerk van de achterban. Ik zeg Chapeau!!!! Wij gaan door …. tot het bittere eind!

week 4

Sonido week 4 was frisjes maar dat mag in januari. De week van de piespaaltjes en de schijtluizen en een DJ die voor de webcam zijn nagels heeft ingekort door er op te knagen. Ook hadden we een luisteraar die een medeluisteraar tijdens een balonvaart uit de mand wil duwen en een DJ die stijf van het sporten soms heel los kan gaan. Zo waren er ook die DJ en luisteraar die op hun handen gingen zitten om het nieuws niet te halen, helaas weer niet gelukt. Maar Sonido week 4 was ook de week van haantjes gedragende, oogverblindende, tijgerslipbeglurende, opgewonden, grieperige, vrolijke en verdrietige DJ’s en babyknuffelende, groot poterige, bollebuikjesliefhebbende, gezellige, sonidokletsende luisteraars. Verder hebben we geleerd dat haantjes droger zijn dan kippetjes, dat zuigen zonder stang slecht is voor je rug en je appels nodig hebt om een appelcake te maken. Sonido week 4 was weer genieten, laten we vooral zo doorgaan.

week 3

Sonido week 3 was koud met zelfs hier en daar een flink pak sneeuw. De week van de stamppotten; zuurkool, hutspot, boerenkool alles kwam voorbij. Zo was er een luisteraar die werd gevoerd en zong nooit meer dronken te zijn, en een DJ die van een drankje erg blij wordt. Het was ook de week dat we gingen tijdreizen in de muziek, en jeugdherinneringen te boven kwamen. Zo was Don Johnson een jeugd idool van onze DJ en zijn er liefhebbende luisteraars van augurken, komkommers en bananen. Er kwam van alles voorbij. Maar Sonido week 3 was ook de week van oma wordende, privéboekschrijvende, kleding in emmer wassende, mooiste van het land zijnde, ovenhandjesverbrandende, alimentatieonderduikende luisteraars en niet DJ’s bellende, wakker gerammelde, hondemandslapende, sneeuwbalgooiende, 18+ onderwijzereskickende, aanwezige en afwezige DJ’s. Verder hebben we geleerd dat je je voeten buiten warm houdt door maandverbandjes in je schoen te doen en dat je die niet moet verwarren met inbrengende hulpmiddelen. Tot slot hadden we een luisteraar die de DJ gedag zei niet met Jantje Pietje Fredje maar met Gewoon Klaas. Sonido week 3 wat was het koud buiten maar o zo warm binnen in de Chat. Tot volgende week!

week 2

Sonido week 2, we zijn lekker van start gegaan dit jaar al zit het weer nog niet zo mee. Week 2 van Sonido zat weer vol grappen, grollen en vooral gezelligheid. Zo was er die DJ die dagelijks trots als een pouw zijn nieuwe badjas showde en niet meer uit heeft gedaan. Wel zat er iets onder want aan potloodventen doet ie niet. Daartegen is de verkoop van balpennen bij hem gestart. Dan hebben we nog die luisteraar die zenuwachtig wippend op dr stoel nog steeds wacht op de geboorte van haar kleindochter. Maar Sonido week 2 was ook de week van sexy Chippendalerige, feestmuts onder kin hangende, racewagenweigerende, wederom zieke, wegscherende, ribgekneusde, in spé nieuwe tijgerverbeeldende Djs en worstenbroodjes delende, dialectsprekende, onderburen klomp schoppende, nieuwe feesthoedjes dragende, zwaaierige luisteraars. Zo was er een DJ die uitgeteld is in de statistieken en fantaseren DJ’s samen met luisteraars over gebreide onderbroeken waarop een luisteraar fantasierijke patroontjes met olifantenslurfjes deelde op beeld. Er is gekozen voor een gebreide scheerwollen onderbroek met hangende tulp. Verder opperde een DJ nog dat als het niet genoeg kriebelt er jeukpoeder aan toegevoegd dient te worden. Kortom Week 2 van Sonido was weer Super, op naar week 3!

week 1

Sonido week 1 wat een feest hadden we met de overgang van het jaar 2022 naar 2023. Na een feestelijke avond met DJ Fred gingen we over naar duo Bertolly en Prinses. Het was een week met van alles wat, van DJ’s die zich openhaalde na het stoeien met een scheermes tot een week van de DJ die zijn jaccuzi verruilde voor een zwemparadijs in de serre. Ook was het de week van onze Piraten zus die het super goed doet. Zo hadden we ook een luisteraar die na weken diamond painting dr steentjes verloor en het resultaat moest verlijmen met spray…..al dat maar goed gekomen is. Zo is week 1 van Sonido ook de week van blije, happy, vrolijke, nieuwe en langere trouwe luisteraars en happy de peppie Dj’s die alle tandjes bij zetten om de concurrentie te lijf te gaan. Tot slot zijn we er achter dat we een dj niet moeten laten schrikken met lamplichtjes tijdens t stofzuigen en leven we mee met die ene luisteraar die op elk moment oma kan worden. Ook dit nieuwe jaar 1 team en liefde voor elkaar we gaan door tot ’t op is en hopelijk duurt dit nog heel lang!

Luister ook a.s Zondag weer om 21:00 mee naar het journaal

2022 in vogelvlucht

Sonido radio 2022 in vogelvlucht:
Het was een jaar van fluoriserende, scantrotserende, byonische schouder ontvangende, veel zieke, tramadol trotserende, smokingmotorrijdende, onder tafel drinkende, roze klomperige, sabatical nemende, brandnetelworstelende, hondbijterige, bommetjesmakende, sportbeha kopende, rolstoelbrokkenpiloterige, bubbelende, spetterende, banaanliefhebberige, babbelende, journaal kopieërende, weggaande en terugkerende Dj’s.
En een jaar van bezem vliegende, wafelbakkende, poolse dansmariekerige, hakerige, stuntelende, tongramenlappende, palingsnuffelde, smurfenlievende, dansende, zingende, rechtopstaand slapende, twerkende, stemverwervende, zwemband zitterige, bankwipperige, sprookjesachtige, soepaanbranderige, bitterbal bakkus verbrandende luisteraars.
Ook was 2022 het jaar met een tweede marathon editie, werden de videoclips in de chat geïntrodiseerd en was het een jaar waarbij wij veel te vroeg afscheid moesten nemen van dierbare luisteraars Wodan & Lizzz …. ook moesten wij Sonidohond Ghandor laten gaan. Een bewogen jaar waarin alle faccetten van het leven voorbij zijn geflitst. Op naar een nóg mooier jaar, ik ben er klaar voor en hoop jullie ook!

week 50/51

Sonido week 50/51 was extreem koud in het begin en eindigde in een druilerige regenachtige kerst. Deze weken hadden we Haagse bluf in een tijgerprint en een luisteraar die steeds kaler werd door een linkse handoplegging van een andere luisteraar. Zo was er ook die Dj die haar vervoermiddel aan het selecteren was, van scootmobiel met zijwieltjes tot een 500 cc achter in de tuin. Sonido week 50/51 was een periode van snotterige, heen en weertjes snuivende, zieke, skippyballende, dwarsbongelige, bril afzwaaierige DJ’s en bierhappende, one way winderige, ogen sluitende, mandela-wens-hakerige, luisteraars. Tot slot werden er foute recepten uitgewisseld van zuur- en zoute pruimen met augurk en kunnen we een luisteraar spotten in de schappen bij de supermarkt als onbetaalbaar duur wief. Tot slot veroberden onze DJ’s kippenkluifjes van oor tot oor en werd er beloofd dat er flink gespammerd zou worden. Sonido radio weken 50 en 51 waren warm, gezellig en dol als altijd, fijne kerst!

week 49

Sonido week 49 was nóg kouder dan de week ervoor met zelfs sneeuw. Het was de week waar stemmen werden geronseld om webradiozender van het jaar te worden, een Dj verpletterende hond en een zingende DJ die nog lang niet rijp is voor een talentenjacht. Zo was er ook die luisteraar die een haakcursus oppakte via internet maar bij gebrek aan geduld de haaknaald in de kerstboom kwakte. Sonido week 49 was de week van babbelende, kerstsfeer verkerende, verdrietige, grappen en grollen makende, slapende, hout hakkende, kerstman honden verkledende luisteraars en zieke, snotverkouden, drukke, minder drukke, inpakkende, gespannen en ontspannen, webcam pikkerige stofzuigende DJ’s. Tot slot werden er nog bedgeheimen gedeeld en werd de discussie gestart wat nou de voor- en achterkant van een bed is met als Conclusie dat mannen achterstevoren in bed liggen. Zo kregen we te horen dat in Emmen alle ballen in de boom hangen en kinderen van DJ’s er vrolijk op los presenteren. Sonido radio, vernieuwend, verfrissend en voor mij the best station of the year!

week 48

Sonido week 48 was bere bere koud en dat zijn we immers niet meer gewend. Het was de week van een doos die een spaghetti/aspergepan gewonnen heeft om hamburgers te bakken voor een DJ. Zo passeerde in week 48 een skipperende stoomboot Sinterklaas met zakdoek als mijter en een dekzwabberende DJ. Maar Sonido week 48 was ook de week van theemutserige, slappe handjes zwaaiende, naaldhakbenenbrekende, huisgevonden, nootdroppende, asbakwerpende DJ’s en Wii kunstschaatsende, lapstopspeakersopblazende, nieuwejobvindende luisteraars. Dan was er nog de luisteraar die de voorkeur geeft aan klompen met naaldhak en een DJ die geen geld heeft maar spullen. Tot slot bereikte ons het trieste nieuws dat onze trouwe luisteraar Lizzz een noodlottig ongeval moest doorstaan met fatale afloop. Lizzz †  …. Ester 33 jaar nog maar, zo triest. De hemel heeft er een engeltje bij. R.I.P.

week 46/47

Sonido week 46 en 47 waren nat en druilerig met hier en daar een paar opklaringen.
Deze weken waren ook de weken van de Sonido marathon wat een groot succes was een DJ die zijn lip verbrande en een luisteraar die de kerstboom al heeft opgetuigd zo was er ook een luisteraar waarbij twee motten verstopt zaten in haar lingerie. Deze weken bestonden uit de plomp ballen vissende, teutflesserige, in de regen onschuldafspoelende, stripmonopoly spelende, grieperige DJ’s en bananenspelende, bloederige bloedworst etende, helicopterende en marathontypvermoeide luisteraars. Dan was er nog de DJ die slecht functionerend internet had, meer water aanvoerde om beter te kunnen surfen waarop een andere DJ winden liet voor betere golfslag. Tot slot hadden we nog die DJ die haar verstand in de kast heeft gezet en het maar heel af en toe eruit pakt omdat ze er zuinig op is. Sonido week 46 en 47 waren weer toppie op naar week 48.

2 jaar marathon 2

De marathon van Sonidoradio was weer een groot succes, 54 uur aaneengesloten hebben we mogen genieten van live DJ’s en kijken we terug met een glimlach naar alle gedreven DJ’s die hun steentje dag en nacht hebben bijgedragen en top luisteraars die veelvuldig en enthousiast aanwezig waren.
Het was het weekend van een familiedeken hakende DJ en een luisteraar die de lekkerste kusjes geeft. Hele families leven mee met dit evenement, van slaappartijen in de woonkamer tot kids die playlisten maken voor de DJ. De Sonido marathon bestond uit; aan de haak slaande, nuchtere, schuchtere, vermoeide, koortsachtige, blije, feestelijke, skipperende, skippyballende, spelletjes presenterende DJ’s en legospelende, kerstboomversierende, dansende, swingende, lang opblijvende, kletskouserige, pokemonkaart showende, domidooserige luisteraars.Verder was de camserver overbelast en hadden we een heuse stemgoeroe in ons midden waardoor we over de 330 stemmen zijn uitgekomen. Ok werden er de nodige drankjes genuttigd; de cola berenburg, hugootjes, biertjes, wordka cola’s, tequila’s en bacootjes gleden er lekker in waardoor een DJ zijn Bacardi cola bijna verwarde met een bacardi coke. Tot slot werd er nog live voor de cam gedanst door een DJ en luisteraar tot het allemaal te veel werd. De Sonido marathon van 2022 was 1 groot feest mede mogelijk gemaakt door alle DJ’s en luisteraars en zeker voor herhaling vatbaar!

2 jaar marathon Journaal 1

2 jaar Sonidoradio en wat zijn wij als team trots op dit mooie radiostation.
Het tweede sonido jaar was een jaar van vreugde vierende, plezier makende, ronddolende, afscheidnemende en terugkerende Dj’s en een jaar
van gezellige, trouwe, dansende, zingende, humoristische, enthousiaste en journaalgevreesde chatters en luisteraars. Sonido’s tweede jaar zou niet bestaan zonder onze 2 import Belgen.
Onze opperhoofden staan voor een ieder klaar, bieden een luisterend oor, regelen, helpen, investeren, troosten, grappen, grollen, presenteren, flyeren en staan niet stil in deze roerende tijden.
De kracht van Sonidoradio ligt in hun handen en ik zeg Char en Wendy bedankt! Weet dat jullie inzet door alle luisteraars en DJ’s zeer gewaardeerd wordt. Ik hoop dat er nog vele mooie jaren mogen volgen. We love you! Van harte gefeliciteerd!

Luister ook a.s Zondag weer om 21:00 mee naar het journaal

week 44

Sonido journaal week 44
Sonido week 44 was een week waarin de herfst echt begonnen is met fikse regenbuien. Het was een week waarin een DJ als waakhond door de tuin scheurt op twee wielen door de bocht. Ook was week 44 de week van een luisteraar die een aantal dagen zonder alcohol het Sonidoteam een hart onder de riem stak. Zo hadden we ook nog die DJ die graag zijn vetjes doneert aan de vetbank en een luisteraar die mee doet aan een potje bejaardenvoetbal gewapend met zuurstoftank op zijn rug. Maar deze Sonido week was ook de week van druktypende, gemiste, terugkerende, allerheiligen herdenkende, motorgrasmaaiende, al in kerstsfeer zijnde luisteraars en nieuw rolstoel bestellende, tweedaagsewerkweek werkende, bedverslepende, boerenkoolspek vergetende, pebbelende, duodraaiende, opgewonden afgewikkelde, medicijn spacende DJ’s. Ook werd in week 44 waterhoentjes, meerkoeten en waterkipjes ontleed waarvan we hebben geleerd dat al deze benamingen tot het hetzelfde watervogeltje behoren. Tot slot hebben we nog een verkeerstregelende DJ die meer files veroorzaakt dan oplost en een feestelijk team wat losgaat bij partymusic. Sonido week 44 zat weer vol grappen, grollen en gezelligheid. Let’s make more!

week42/43

Sonido journaal week 42/43
Sonido week 42 en 43 waren weken met extreem warm weer. Waar in week 42 een boekschrijvende luisteraar rimpelbilletje en de verdwenen string introduceerde in de bedorven grot. Ook was week 42 de week van een DJ in te groot trainingspak die zich voelde als een garnaal in een te grote schelp. Zo hadden we een DJ die spierverkleumde kaken had van het lachen en een luisteraar die verzot is op paaltjes. De week waarin een luisteraar niet blind leert typen omdat ze te veel ziet en een DJ die stiekem een fiets meenam, lekke band kreeg en nooit meer heeft opgehaald. Maar deze weken waren ook de weken van hete bitterbal bakkus verbrandende, dubbelganger joggende, vastgeketende, pinkelend blije voetjes en baila swingende luisteraars en rolstoelwheely makende, warm badderende in plaats van koude douche nemende, opa wordende, tegen het plafond stuiterende, coronagevelde, roodgekleurde, mafkezerige DJ’s. Ook werd in sonido week 43 bekend gemaakt dat we weer een jubileum marathon gaan maken en dat iedereen welkom is te om luisteren en chatten. Tot slot bereikte ons het trieste nieuws dat Sonido hond Ghandor wegens ziekte is ingeslapen, wat een behoorlijke impact had op het gehele Sonidoteam. R.I.P. Ghandor deze is voor jou.

week 41

Sonido week 41 was een week van regenbuien en kille nachten. De week waar een buiksprekende DJ poepies laatte met slechte adem en er vanaf kwam met rode oortjes. Ook was het de week van een goed kokende luisteraar die de soep aan liet branden en een luisteraar die Phil Collins overtreft met dr drumsolo op de tambourijn. Maar Sonido week 41 was ook de week van 6000 stappende, kokkerrellende, klaprozen, onkruidverwoestende luisteraars en snelchattende, fietsende, onder bumbaslapende, terugkerende, samen draaiende, gratis ontbijtende, spijbelende, ander DJ adorerende, kneuzige DJ’s. De week van me tootjes en Wil Smithjes op het strand en een meterkast die een bypass operatie ondergaat. Tot slot was het de week van onze DJ die meeluistert met haar koptelefoon zodat ze haar patner niet hoort Flipperen. Week 41 al weer en we gaan door Sonido chatters en luisteraars, ik zeg bedankt voor deze crazyness!

week 40

Sonido week 40

Het was een week met heerlijk nazomerweer, tot wel 20 graden.

De week van de verkiezing Lekkerste snacks waarin luisteraars en DJ’s hun favoriet ten gehore brachten van kaaskoroket, goulashkroket tot frikandel speciaal en croque monsieur.

Ook was het de week waar een luisteraar en DJ nieuwe foontjes
hebben aangeschaft en de week van obstiperende riolen.

Maar Sonido week 40 was ook een week van de paasbest geschoren, aggressieve, mixmasterende, belgisch lerende, medicijn spacende, verjarende DJ’s tot haaknaaldzoekende, bordengooiende, vreetgrage, gasproducerende, jarige, crazy zieke en steunzoekende
luisteraars.

Ook was het de week van jarige DJ’s 1 die 78 werd, óf is het 44, en één die 61 kaarsjes uit mocht blazen.

Het resulteerde in een feestelijke uitzending gepresenteerd door een praatgrage, onzinbotterige, bananenlievende, grappige, Belg die alle cammers de feestmuts op liet zetten, inclusief hond, en er een superfeestje van maakte.

Tot slot hebben we geleerd dat als de slingers op zijn we toch een waslijn vol stringetjes kunnen gebruiken om een feestelijke sfeer te creëren. Sonido week 40 zo tof, hiervan willen we er wel meer!!

week 39

Sonido week 39

Was een week met zon regen en storm. De week waar onze Chef Special een nieuwe schouder kreeg en omdat hij het zo goed doorstaan heeft beloond werd met een balletje gehakt in het ziekenhuis. Ook was het de week van een luisteraar die na lang zoeken weer met paars haar door het leven gaat en het doet op dr Grieks. Week 39 was ook de week van benen blazende, nippeltwistende, dobbelsteengooiende, headbangende, bankwippende, sinterklaas gelovende, blauw voetje halende luisteraars en roken gestopte, woeftafelende, hoge druk plassende, uit eten gaande en griepende DJ’s. Dan hadden we nog een DJ die haar koffers wilde pakken omdat ze werd geteistert door een spin en vervolgens ruim een uur moest wachten op haar kapsalon. Tot slot werd de chatroom omgetoverd tot het grote sprookjesboek van Herder tot Lammetje en Grootmoeder met Boze Wolf. Ook konden we deze week live in de camomgeving meekijken naar de formule 1 en enjoyen we allemaal de zwaaivereniging het lamme handje. Sonido week 39 was zeer variërend en zo niet saai!

week 38

Sonido week 38

Was een week waar de herfst van start ging. De week waar een luisteraar in zijn glazen bol ziet dat hij een nieuwe kiepaanhanger krijgt op zijn werk. Ook was het de week van luisteraars en DJ’s die met bananen in speelmodus belandden.

 Week 38 was ook de week van nostalgie; van stoeprandende, met steentjes sneeuwbalvechtende, propjesschietende, ninjasterren fabricerende, klikklakballende, belletje trekkende, buskruid spelende DJ’s en luisteraars tot een luisteraar die na een val op een zwembandje meestuitert met de muziek. Ook was het de week van een DJ met mengpanelen stress waarbij de studio veranderde in een gaskamer door een stinkende hond. Dan hebben we nog de DJ’s waarvan de auto is bekrast en een luisteraar die eitjes bakt met barst en al om te voorkomen dat ze uit elkaar valt wegens kalkgebrek. Tot slot wens ik ons opperhoofd “met een schouderklopje” heel veel succes bij zijn bionicaire operatie en wens ik een ieder weer een mooie Sonidoweek.

week 37

Sonido week 37 was een week met regen en zonneschijn en best een koud windje. De week waar een DJ koud gaat douchen om 600 euro per jaar uit te sparen. Maar ook de week van een luisteraar met bananen in dr oren en op haar bezem de chatroom uitvloog. Week 37 was ook de week van een politiek chatcafé waarbij veel Haagse bluf om de hoek kwam kijken. De week van de 404tjes, opstandige, neusgroeiende, zwijntjes tikkende, Belgisch getinte, invallende en meezingende DJ’s en inwaxende kale hoofden, kookloze, nieuwe keuken krijgende, gekkenkoeienziekende ingeente luisteraars. Ook hebben we een Dj die deze week aan draden gekoppeld fantaseerde dat hij de bionic man was en een DJ die oliebollen als medicijn tot zich nam, hoe zou het nu met ze zijn. Tot slot een triest bericht want het was ook de week van een luisteraar/chatter die ons ontvallen is,…. Wodan R.I.P…..

week 36

Sonido week 36 was een week met regen en zonneschijn en met Hazes in de basis. De week waar een DJ haast in onze chatzee verdronk maar een reddingsboei en zwembandjes kreeg aangereikt met rietje om te kunnen snorkelen. De week van een luisteraar die met de mattenklopper aan de haal ging en een DJ te grazen nam, samen klopten ze er lustig op los. Maar week 36 was ook de week van vriezer duikende, zeepjes laten vallende, hete zweet vlagerige, pilprikkende, zieke, serververbeterende, bolletjes zoekende, en in de steek latende DJ’s met stofhappende telefoons, tot grappige, lieve dwergwerpende, vrolijk zingende, stoute, luisteraars. Ook hebben we geleerd dat we slapende mannen niet wakker moeten maken. Tot slot was het de week van een luisteraar die wanneer ze door dr knieën zakt als opoe herreist en zeg ik chapeau tegen de supersnelle, lastminute inval DJ’s deze week. Sonido week 36 was er weer 1 om trots op te zijn.

week 35

Sonido week 35 was vol ups en downs waarvan gelukkig meer ups. De week waarin onze chatroom veranderde in een wachtkamer bij de dokter. Waar een DJ er gallig van werd en een ander prettig gestoord. De week van een nachtelijke uit bed vallende luisteraar tot een dj die in de zwevende hemel een persoonlijkheidsstoornis creëerde. Week 35 was ook de week van ons jarige opperhoofd die zich ontpopte als ware geldwolf en werd verwend met een lapdance door zijn eigen Lady DJ. Maar het was ook de week van vrouwonvriendelijke, bubbelbad verdinkende, achter pc verstoppende, dubbellikkende DJ’s en van rechtopstaand slapende, polonaise lopende, twerkende, hakende, op bezoekgaande, frietsnijdende luisteraars. De week dat Max Verstappen in Zandvoort eindigde op de eerste plaats, de week van invallende goedgemutste DJ’s en luisteraars en hebben we DJ’s die in de kelder geketend worden of voor straf bungelen aan de dakgoot. Tot slot zijn in week 35 de videoclips in de chatroom gelanceerd en verwachten we nog veel meer nieuws. Sonido week 35 je was weer om door een ringetje halen. Tot volgende week.

WEEK 34

Het Sonido Journaal wordt iedere zondag om 21:00 uur door DJ Prinses gepresenteerd

Zij brengt op een humoristiche manier de week van Sonido Radio naar u toe

Door omstandigheden geen journaal

WEEK 33

Sonido week 33 was een week met heerlijke temperaturen en de hoognodige regenbuien. De week van de verkiezing “beste danser van Sonido Radio” waarbij twee luisterende zusjes dansend op nummer 1 belandden en een DJ en luisteraar samen met stip op nummer 2 terecht kwamen als plakkerds van het jaar. Nadat ook nog een DJ met snor op nummer 3 werd verkozen was er voor een strippende DJ geen eervolle vermelding in het grote Sonidoboek. Jeugdherinneringen werden weer opghaald waaronder een Lady DJ die in geuren en kleuren vertelde bijna in een gracht gefietst te zijn na de nodige drankjes. Maar Sonido week 33 was ook een week van de Oorstroomstotende, gebrainwashte, kippetjes nuttigende, vangrailkoppende, rolstoelrijdende, paaltjes schavende en kleine kinderen vermakende DJ’s en oma van kleindochter wordende, foto’s pikkende, diamant schilderende, internet bestellende, journaalontwijkende luisteraars. Ook was het de week van poepsimpele tongbrekers, een DJ die ze wel bruin bakte en speelde onze oper DJ verstoppertje maar werd ontmaskert door zijn eigen frisse wind. Tot slot is er bij de nieuwsredactie nog binnengekomen dat een manlijke DJ zichzelf heeft opgewerkt en is genomineerd tot Sonido’s next topmodell of the year. Sonido week 33 was grappig, gezellig, vol met humor en liefde voor elkaar.

WEEK 32

Sonido week 32  was een snikhete week met veel waterplezier.

De week van dobberende luisteraars en bommetjesmakende DJ’s waardoor een heus tsunamialarm afging. Een week vol gezelligheid met koffie, thee, limonade en een jeugdherinneringen ophalende dj’s en luisteraars met de aansluitende vieze boekjes.

De week waarin we hebben geleerd dat we van vla niet volijk worden, dat Hagenezen luidruchtig zijn en de week van een luisteraar die als een Poolse dansmarieke de inwoners aldaar aan het feesten kreeg.

Maar het was ook de week van kleine dwergen bestuderende, smurfen lievende, rookworst rokende, palingsnuffelende luisteraars tot de week van bij de boer badderende, administratieve, opererende, hoofdpijnigende, mixende , skip ahoy, herstellende en pracht-body slopende DJ’s.

Zo kwam er nog iemand van de koude kermis thuis, stonden we uren in de file en konden we genieten van veel invallende DJ’s. Sonido week 32 het was wel zweten maar dat mocht de pret niet drukken.

Op naar week 33.

WEEK 31

Sonido week 31 was een week met veel luisteraars ondanks de vakantieperiode en het mooie weer. De week van een

vakantievierende luisteraar die in het buitenland bijna van de kou met haar billen op de bbq ging zitten om ruitjesbillen te

creëren. De week van tunnelgravende, ravottende, zwemmende, bijtende, luie en actieve honden en van hongerige,

boterhamverslindende, invallende, sabatical nemende, speeltuin trotserende, brandnetel worstelende dj’s tot een week van

ijsjes gooiende, pecicure bezoekende, swingende, zingende, lieve, ontdeugende, trouwe, oude en nieuwe luisteraars. Het was ook

de week van luisteraar adviserende zonneproducten, van croma tot olijfolie en Haarlemmerbruin, van een zwijgend foutje

bedankt en waar luisteraars en DJ’s verlekkerd, vol trots spreken over hun stofzuiger. Tot slot was week 31 de week van een

sportbeha aanschaffende DJ met als doel naar de koelkast te rennen waarop vervolgens een andere DJ vol trots zijn nieuwe Nikes

kwam showen. Sonido week 31 je was wederom supergezellig, stay tuned!

SONIDO RADIO
het station voor u

Heeft u vragen zoals:

◉ DJ Worden

           ◉ Website op maat

          ◉ Donateursschap

                         ◉ Reclame op onze website

                                ◉ Promotie nieuwe plaat/singel

0%
Don`t copy text!