SONIDO JOURNAAL

DJ Prinses

Het Sonido Journaal wordt iedere zondag om 21:00 uur door DJ Prinses gepresenteerd

Zij brengt op een humoristiche manier de week van Sonido Radio naar u toe

week 38

Luister ook a.s Zondag weer om 21:00 mee naar het journaal

week 37

Sonido week 37 was een week met regen en zonneschijn en best een koud windje. De week waar een DJ koud gaat douchen om 600 euro per jaar uit te sparen. Maar ook de week van een luisteraar met bananen in dr oren en op haar bezem de chatroom uitvloog. Week 37 was ook de week van een politiek chatcafé waarbij veel Haagse bluf om de hoek kwam kijken. De week van de 404tjes, opstandige, neusgroeiende, zwijntjes tikkende, Belgisch getinte, invallende en meezingende DJ’s en inwaxende kale hoofden, kookloze, nieuwe keuken krijgende, gekkenkoeienziekende ingeente luisteraars. Ook hebben we een Dj die deze week aan draden gekoppeld fantaseerde dat hij de bionic man was en een DJ die oliebollen als medicijn tot zich nam, hoe zou het nu met ze zijn. Tot slot een triest bericht want het was ook de week van een luisteraar/chatter die ons ontvallen is,…. Wodan R.I.P…..

week 36

Sonido week 36 was een week met regen en zonneschijn en met Hazes in de basis. De week waar een DJ haast in onze chatzee verdronk maar een reddingsboei en zwembandjes kreeg aangereikt met rietje om te kunnen snorkelen. De week van een luisteraar die met de mattenklopper aan de haal ging en een DJ te grazen nam, samen klopten ze er lustig op los. Maar week 36 was ook de week van vriezer duikende, zeepjes laten vallende, hete zweet vlagerige, pilprikkende, zieke, serververbeterende, bolletjes zoekende, en in de steek latende DJ’s met stofhappende telefoons, tot grappige, lieve dwergwerpende, vrolijk zingende, stoute, luisteraars. Ook hebben we geleerd dat we slapende mannen niet wakker moeten maken. Tot slot was het de week van een luisteraar die wanneer ze door dr knieën zakt als opoe herreist en zeg ik chapeau tegen de supersnelle, lastminute inval DJ’s deze week. Sonido week 36 was er weer 1 om trots op te zijn.

week 35

Sonido week 35 was vol ups en downs waarvan gelukkig meer ups. De week waarin onze chatroom veranderde in een wachtkamer bij de dokter. Waar een DJ er gallig van werd en een ander prettig gestoord. De week van een nachtelijke uit bed vallende luisteraar tot een dj die in de zwevende hemel een persoonlijkheidsstoornis creëerde. Week 35 was ook de week van ons jarige opperhoofd die zich ontpopte als ware geldwolf en werd verwend met een lapdance door zijn eigen Lady DJ. Maar het was ook de week van vrouwonvriendelijke, bubbelbad verdinkende, achter pc verstoppende, dubbellikkende DJ’s en van rechtopstaand slapende, polonaise lopende, twerkende, hakende, op bezoekgaande, frietsnijdende luisteraars. De week dat Max Verstappen in Zandvoort eindigde op de eerste plaats, de week van invallende goedgemutste DJ’s en luisteraars en hebben we DJ’s die in de kelder geketend worden of voor straf bungelen aan de dakgoot. Tot slot zijn in week 35 de videoclips in de chatroom gelanceerd en verwachten we nog veel meer nieuws. Sonido week 35 je was weer om door een ringetje halen. Tot volgende week.

WEEK 34

Het Sonido Journaal wordt iedere zondag om 21:00 uur door DJ Prinses gepresenteerd

Zij brengt op een humoristiche manier de week van Sonido Radio naar u toe

Door omstandigheden geen journaal

WEEK 33

Sonido week 33 was een week met heerlijke temperaturen en de hoognodige regenbuien. De week van de verkiezing “beste danser van Sonido Radio” waarbij twee luisterende zusjes dansend op nummer 1 belandden en een DJ en luisteraar samen met stip op nummer 2 terecht kwamen als plakkerds van het jaar. Nadat ook nog een DJ met snor op nummer 3 werd verkozen was er voor een strippende DJ geen eervolle vermelding in het grote Sonidoboek. Jeugdherinneringen werden weer opghaald waaronder een Lady DJ die in geuren en kleuren vertelde bijna in een gracht gefietst te zijn na de nodige drankjes. Maar Sonido week 33 was ook een week van de Oorstroomstotende, gebrainwashte, kippetjes nuttigende, vangrailkoppende, rolstoelrijdende, paaltjes schavende en kleine kinderen vermakende DJ’s en oma van kleindochter wordende, foto’s pikkende, diamant schilderende, internet bestellende, journaalontwijkende luisteraars. Ook was het de week van poepsimpele tongbrekers, een DJ die ze wel bruin bakte en speelde onze oper DJ verstoppertje maar werd ontmaskert door zijn eigen frisse wind. Tot slot is er bij de nieuwsredactie nog binnengekomen dat een manlijke DJ zichzelf heeft opgewerkt en is genomineerd tot Sonido’s next topmodell of the year. Sonido week 33 was grappig, gezellig, vol met humor en liefde voor elkaar.

WEEK 32

Sonido week 32  was een snikhete week met veel waterplezier.

De week van dobberende luisteraars en bommetjesmakende DJ’s waardoor een heus tsunamialarm afging. Een week vol gezelligheid met koffie, thee, limonade en een jeugdherinneringen ophalende dj’s en luisteraars met de aansluitende vieze boekjes.

De week waarin we hebben geleerd dat we van vla niet volijk worden, dat Hagenezen luidruchtig zijn en de week van een luisteraar die als een Poolse dansmarieke de inwoners aldaar aan het feesten kreeg.

Maar het was ook de week van kleine dwergen bestuderende, smurfen lievende, rookworst rokende, palingsnuffelende luisteraars tot de week van bij de boer badderende, administratieve, opererende, hoofdpijnigende, mixende , skip ahoy, herstellende en pracht-body slopende DJ’s.

Zo kwam er nog iemand van de koude kermis thuis, stonden we uren in de file en konden we genieten van veel invallende DJ’s. Sonido week 32 het was wel zweten maar dat mocht de pret niet drukken.

Op naar week 33.

WEEK 31

Sonido week 31 was een week met veel luisteraars ondanks de vakantieperiode en het mooie weer. De week van een

vakantievierende luisteraar die in het buitenland bijna van de kou met haar billen op de bbq ging zitten om ruitjesbillen te

creëren. De week van tunnelgravende, ravottende, zwemmende, bijtende, luie en actieve honden en van hongerige,

boterhamverslindende, invallende, sabatical nemende, speeltuin trotserende, brandnetel worstelende dj’s tot een week van

ijsjes gooiende, pecicure bezoekende, swingende, zingende, lieve, ontdeugende, trouwe, oude en nieuwe luisteraars. Het was ook

de week van luisteraar adviserende zonneproducten, van croma tot olijfolie en Haarlemmerbruin, van een zwijgend foutje

bedankt en waar luisteraars en DJ’s verlekkerd, vol trots spreken over hun stofzuiger. Tot slot was week 31 de week van een

sportbeha aanschaffende DJ met als doel naar de koelkast te rennen waarop vervolgens een andere DJ vol trots zijn nieuwe Nikes

kwam showen. Sonido week 31 je was wederom supergezellig, stay tuned!

SONIDO RADIO
het station voor u

Heeft u vragen zoals:

◉ DJ Worden

           ◉ Website op maat

          ◉ Donateursschap

                         ◉ Reclame op onze website

                                ◉ Promotie nieuwe plaat/singel

0%